Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Όλη μέρα "στο περίμενε" οι πολίτες για το Power Pass - Δεν άνοιξε ακόμα η πλατφόρμα

Το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του Power Pass όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Από το πρωί περιμένουν οι πολίτες το επιτελικό κράτος.
Παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα του Power Pass για τις επιστροφές χρημάτων από τους λογαριασμούς ρεύμαματος αναμενόταν να ανοίξει το πρωί της Παρασκευής, όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο θα γίνει το μεσημέρι, ίσως και το... απόγευμα.
Αυτό τόνισε και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δίνοντας χρήσιμες διευκρινίσεις για τους πολίτες.
Σε ερώτηση για το αν η πλατφόρμα θα ανοίξει το μεσημέρι, απάντησε "ίσως και το απόγευμα", τονίζοντας ότι η διαδικασία είναι πολύ απλή για τον πολίτη. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον κ. Αναγνωστόπουλο, τις θα επεξεργαστούν τα στοιχεία και όπως είπε η πρόβλεψη είναι να επιστραφούν τα χρήματα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. «Όσο πιο σύντομα λήξη η προθεσμία τόσο που σύντομα θα επεξεργαστούν τα στοιχεία ώστε να επιστραφούν τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: