Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικός Αγώνας: Άρης Αμπελειών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-1)3-2

Φιλική νίκη στα «σημεία» για τον γηπεδούχο Άρη στις Αμπελειές με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και παρά τα πέντε γκολ, το παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι περισσότερο από μέτριο.
Ανέτοιμες οι ομάδες από κάθε άποψη, υποφερτός ρυθμός μόνο σε στιγμές, ελάχιστες οι αξιόλογες προσπάθειες και οι καλές φάσεις, μοιραία το θέαμα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε φιλικά και επίσημα εκτός έδρας, να απαριθμούν μόλις έναν που ακολούθησε την αποστολή! Τα τέρματα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πέτυχαν οι Γιώργος Νινιατσούδης στο πρώτο ημίχρονο ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 και ο Κωνσταντίνος Τσιντονίδης στο δεύτερο μειώνοντας το σκορ για το τελικό 3-2, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Δημήτρης Μπουράκης νικήθηκε από τον νεαρό Δημήτρη Κάππα σε εκτέλεση πέναλτι. Για τον Άρη Αμπελειών σκόραραν οι Στόιτσης, Κουλούδης, Σιδώρης με τον τελευταίο να σημαδεύει με προβολή και το κάθετο δοκάρι του Βασίλα στο πρώτο ημίχρονο.
Αν κάτι θετικό μπορεί να κρατήσει ο προπονητής της Πέλλας Γιάννης Χαρπίδης από τον αγώνα, είναι η ελπιδοφόρα παρουσία κάποιων νεαρών με ελάχιστες συμμετοχές στην ανδρική ομάδα.
Για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν οι Βασίλας, Πιτσάρης, Γουργούνης, Λαμπρούδης, Τσίζμας, Μπουράκης, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Παναγιωτέλης, Μακρίδης, Νινιατσούδης Γιωργ., ενώ αγωνίστηκαν και οι Αλμπάνης, Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Μπιτσιάκης, Τσιντονίδης, Ζηματίκας.
Το επόμενο φιλικό του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας με αντίπαλο την Δόξα Μελισσίου, άλλαξε κι αυτό ημέρα και θα γίνει τελικά το Σάββατο 17/9/2022 στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας στις 6 το απόγεμα.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: