Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικός αγώνας: ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (2-2)6-2

Ενδιαφέρον φιλικός αγώνας χθες το απόγευμα στο Δαμιανό, με τον τοπικό ΠΑΟΚ σε καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ, να επικρατεί τελικά του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας με το εμφαντικό 6-2 και τους δύο τεχνικούς Γιάννη Αλεξιάδη και Γιάννη Χαρπίδη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα πρώτα περίπου 60-65 λεπτά του αγώνα ήταν αμφίρροπα, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν για την εποχή αξιοπρεπές θέαμα και ωραίες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Ο πιο προχωρημένος σε στάδιο προετοιμασίας (24 Αυγούστου η έναρξη προετοιμασίας και ήδη το 4ο φιλικό του παιχνίδι) και πιο γεμάτος αυτή την στιγμή σε ρόστερ παρά τις προσθεσοαφαιρέσεις (σχεδόν έχει ολοκληρωθεί) γηπεδούχος, με τέρματα των Βαγγέλη και Αλεξανδρίδη Γ. στο πρώτο ημίχρονο και από δύο των έμπειρων Ρίτε (το ένα με πέναλτι) και Ιορδανίδη στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε δίκαια στην φιλική νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι με μόνιμες και έκτακτες απουσίες, αποδυναμωμένο ρόστερ, πρώιμο στάδιο προετοιμασίας, αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ανδρικό αγώνα και την χθεσινή 18μελή αποστολή συνολικά, να βρίσκεται επίσης για πρώτη φορά μαζί, άφησαν υποσχέσεις κυρίως την πρώτη ώρα του αγώνα που ήταν αισθητά καλύτεροι και ανταγωνιστικοί στο γήπεδο αλλά παράλληλα ανέδειξαν και τις αδυναμίες που γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν από την αρχή της φετινής περιόδου, κυρίως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που οι γηπεδούχοι υπερίσχυσαν, κυριάρχησαν και επικράτησαν. Τα τέρματα για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πέτυχε ο Παναγιωτέλης στο πρώτο ημίχρονο.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Μπρατσούδης Χ., Πιτσάρης, Γουργούνης, Λαμπρούδης, Αλμπάνης, Μπουράκης, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Παναγιωτέλης, Μακρίδης, Νινιατσούδης Γιωργ., ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασίλας, Αλευρούδης, Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Τσίζμας, Μπιτσιάκης, Τσιντονίδης.
Επόμενο φιλικό για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας την ερχόμενη Τετάρτη 14/9 εκτός έδρας με τον Άρη Αμπελειών. 
Το βίντεο με φάσεις από το παιχνίδι θα ανέβει κατά την διάρκεια της ημέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: