Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας ο Α.Σ. Γιαννιτσά

Ο Βύρωνας Καβάλας προκρίθηκε στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 επί του εντελώς ανέτοιμου ΑΣ Γιαννιτσά.Οι νταμπλούχοι Καβάλας πατούσαν καλύτερα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης χάνοντας κάποιες ευκαιρίες καθ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις, κυρίως από αντεπιθέσεις ή στημένες φάσεις.
Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43′ όταν έγινε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή, ο Παντελίδης στοπαρε και εκτέλεσε τον Σαλονικίδη από το ύψος του πέναλτι για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Α.Σ. Γιαννιτσά να αποκτά ακόμη πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και τον Βύρωνα Καβάλας να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι τελικά σφράγισαν την πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, υπδέχθηκε την μπαλιά και πλάσαρε ιδανικά τον Σαββουλιδη για το τελικό 2-0.
Τα γκολ: Παντελίδης 43′, Σιδηρόπουλος 90’+4′
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Βύρωνας Καβάλας (Καζεπίδης): Αθανασίου, Μαυρογιάννης, Καρίπογλου, Δερμιτζάκης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Γκατζολαρι, Χατζόπουλος, Λουκωβίτης, Παντελίδης, Δερμιτζάκης.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: Σιδηρόπουλος, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Τζεράκης.
ΑΣ Γιαννιτσά (Ασλανίδης): Σαλονικίδης, Βράπι, Πρεσί, Χαραβητίδης, Σαλονικίδης, Χατζηαλεξιάδης, Παπακαρμέζης, Φλώρος, Σαμαράς, Αποστολίδης, Φαρμάκης.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: Ελευθεριάδης, Δάλλας, Σαββουλίδης.






Με πληροφορίες και φωτογραφίες από kavalapoint.gr και proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: