Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Τζώρτζογλου: Κινδυνεύει να οδηγηθεί σε θάνατο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου προς την ΕΠΟ, τον πρόεδρο της κ. Μπαλτάκο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με το μητρώο αναφέρει:
«Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητά μέλη της Ε.Ε.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διανύει μια πολύ κρίσιμη καμπή, κινδυνεύει να οδηγηθεί στο θάνατο λόγω της μέγγενης που ονομάζεται «Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων» και της ανυποχώρητης στάσης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μπροστά στην γενική κατακραυγή.
Στην πρόσφατη διαδικασία των κληρώσεων των διοργανώσεων της ΕΠΣΗ που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά από το κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, σε τηλεφωνική σας παρέμβαση κ. Πρόεδρε, εκφράσατε τον έντονο προβληματισμό σας για το Μητρώο και για την ανώφελη κατάληξη των επαφών που έγιναν.
Παράλληλα αναφερθήκατε στην μεγάλη πιθανότητα ώστε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου να αποφασιστεί αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Σεπτεμβρίου χαρακτηρίζεται με τεράστια κρισιμότητα για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θα δώσουν το παρών η FIFA, η UEFA, η Super League 1, η Super League και οι εκπρόσωποι όλων των ΕΠΣ της Ελλάδας.
Θα προτείναμε λοιπόν ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η ΕΠΟ να απευθύνει πρόσκληση στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να δώσει το παρών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Να ακούσουμε επιτόπου τις απόψεις του αλλά πάνω απ’ όλα να μας ακούσει ο ίδιος, να συναισθανθεί τον έντονο προβληματισμό.
Αυτή η πρόταση γίνεται μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που μετά από δύο χρόνια και τα αγκάθια που επέφερε η πανδημία, κινδυνεύει να ανοίξει ένας νέος κύκλος προβληματικών καταστάσεων…

EK TOY Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ»

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: