Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Ετοιμαστείτε, ξεκινάμεεεεε!!!

Την Παρασκευή 17/9 στις 17:30, θα γίνει η πρώτη συνάντηση με τους γονείς και τα παιδιά στο γήπεδο μας (Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας).
Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα και για άλλα θέματα διαδικαστικά και θα παρθούν οι πρώτες αποφάσεις δράσης, λειτουργίας και ανάπτυξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει παράλληλα και η πρώτη επαφή, γνωριμία και συζήτηση και με τον νέο προπονητή της Ακαδημίας. 
Στην διάρκεια μάλλον αυτής της εβδομάδας, υπάρχει η σκέψη, να γίνει καταρχήν μια ενημερωτική επίσκεψη στα σχολεία της Πέλλας (Γυμνάσιο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο), ώστε να πληροφορηθούν για την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας όλα τα παιδιά κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας και ηλικίας και όχι μόνο της Πέλλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής αν είναι εφικτό με κάποιον τρόπο. Παιδιά που μπορούν ηλικιακά και θέλουν να συμμετέχουν στα ήδη δρομολογημένα αρχικά τμήματα που έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο για την λειτουργία τους αριθμό παιδιών, αλλά και γιατί όχι να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα, καλύπτοντας επαρκώς, ολόκληρο το επιτρεπόμενο για τα τμήματα υποδομών, ηλικιακό φάσμα. 
Ετοιμαστείτε, ξεκινάμεεεεε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: