Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τι έγινε ρε παιδιά; Θα μας ενημερώσει κανείς επίσημα και έγκυρα τι συμβαίνει;

Και η τελευταία παράταση για την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ έληξε την Δευτέρα 5/6. Έκτοτε ουδέν νεώτερο για παράταση, προσωρινή ή οριστική λύση, ούτε από την ΓΓΑ, ούτε από την ΕΠΟ, ούτε φυσικά από τις εντελώς «ανίδεες» ΕΠΣ.
Σε ότι μας αφορά, τα σωματεία που φαίνονται εγγεγραμμένα μέχρι και την τελευταία καταληκτική ημερομηνία στην ΕΠΣ Πέλλας είναι 38 (κάποια από τα οποία είναι μόνο υποδομών), ενώ τα μη εγγεγραμμένα τα οποία φαίνονταν όμως εγγεγραμμένα στην προηγούμενη επικαιροποίηση του Μητρώου το 2021 είναι 14, ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών αλλά και ευρύτερα του νομού. Μάλιστα τρεις εξ αυτών πέρυσι, η μία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1, η άλλη κατέκτησε το κύπελλο κι αγωνίστηκε πρόσφατα και στην 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, άγνωστο πως, σύμφωνα μάλλον με τους όρους του παράλληλου... αυτοδιοίκητου σύμπαντος της ΕΠΟ και η τρίτη ήταν πρωταθλήτρια του ενός ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής!
Σε δύο ημέρες τελειώνει και η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας. όπως αναφέρει η «τυφλή» προκήρυξη και λογικά άμεσα θα πρέπει να γίνει και η κλήρωση. Έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής (όπως και δικαίωμα μεταγραφών ή δικαίωμα να προπονούνται στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις όπως αρνητικά προβλέπει για τα μη εγγεγραμμένα ο νόμος Αυγενάκη) όσες ομάδες δεν έχουν εγγραφεί μέχρι και την τελευταία καταληκτική ημερομηνία της ΓΓΑ, κι αν ναι με ποιες εγγυήσεις και εξασφαλίσεις; 
Στην ΕΠΣΜ τα πράγματα φαίνονται αρκετά χειρότερα, αφού ήδη πολλές ομάδες μη εγγεγραμμένες έχουν δηλωθεί και συμπεριληφθεί στις κληρώσεις και αγωνίζονται μάλιστα το ερχόμενο ΣΚ για την πρώτη φάση του κυπέλλου (βλ. ΠΑΟ Κουφαλίων κ.α.). Αλλά δεν είναι μόνο η ΕΠΣ Πέλλας ή η ΕΠΣΜ, γενικότερα στο Μπαχαλιστάν ζούμε ένα ακόμη δράμα...
Κάποιος να μας ενημερώσει επίσημα και έγκυρα ρε παιδιά τι ακριβώς συμβαίνει και τι να πράξουν οι ομάδες με τα άμεσα έξοδά τους, γιατί υπάρχουν εκτός όλων των άλλων και τα πιο χρονοβόρα πλέον ηλεκτρονικά παράβολα μεταγραφών και τα συνήθη παράβολα συμμετοχών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και των προπονητών με τα δελτία πιστοποίησης.
Εγγεγραμμένα Σωματεία ΕΠΣ Πέλλας 2022

Μη Εγγεγραμμένα Σωματεία ΕΠΣ Πέλλας 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια: