Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

“Όμάδες της Super League 2 παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα κι ας χρωστούν τα μαλλιά της κεφαλής τους”!

Ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την εικόνα των φακέλων ομάδων της SL2 που εξετάζει η επιτροπή που συμμετέχει.
«Ο,τι λέω εκφράζω εμένα και όχι την Επιτροπή. Φέτος οι ομάδες παίζουν χωρίς εγγυητική, χωρίς ασφαλιστική και ας χρωστάει κάποιος τα μαλλιά της κεφαλής του.Ο νόμος λέει για αφαίρεση βαθμών. Δημιουργείται το ερώτημα για το αν υπερισχύει ο νόμος ή η ΕΠΟ. Εχουμε πάει στο άλλο άκρο. Να ξεκαθαρίσουμε αν ισχύουν οι νόμοι, αν θα εφαρμόζονται οι νόμοι. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο».
«Από τους 20 που έχουμε δει και απορρίψαμε τους έξι. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Αυτές οι έξι ομάδες δουλεύουν, κάνουν μεταγραφές και εμείς κάνουμε τον σταυρό μας. Ας μην λένε για φάκελο αδειοδότησης, ας τον ονομάσουν αλλιώς. Να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο».«Δεν καταλαβαίνω για παράδειγμα το πώς θα παίξει η Ξάνθη. Οταν υπάρχουν κατασχέσεις, πλειστηριασμοί μισού εκατομμυρίου, όπως και μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί. Οπως δεν καταλαβαίνω και για άλλες ομάδες».

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: