Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 11/2

Η ευρεία νίκη του Ολυμπιακού Γαλατάδων επί της Σωσάνδρας, «χάλασε» το καρέ του σκορ 2 - 0 που πήγε να δημιουργηθεί στους τέσσερις σημερινούς αγώνες για την Α1 Ερασιτεχνική. Επαγγελματικές νίκες για Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου,
ΑΣ Γιαννιτσά και Άρη Νησίου, με υποδεέστερους βαθμολογικά και αγωνιστικά αντιπάλους, σε γειτονικά και με τοπικές ιδιαιτερότητες παιχνίδια. Στις χαμηλότερες κατηγορίες, ξεχωρίζει το διπλό με ανατροπές του ΠΑΟΚ Δυτικού στο γειτονικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Ραχώνας για τον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής.
ΑΣ Γιαννιτσά - Άρης Παλαιφύτου (1 - 0)2 - 0
Στα Γιαννιτσά σ' ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους, με πρωταγωνιστική και σκορερ τον Κοσέογλου (40', 80'), ο ΑΣ Γιαννιτσά έφτασε στην δίκαιη νίκη. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους με το Κοσέογλου να στέλνει την μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί κάθερο δοκάρι, ένα λεπτό πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος και μια κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) για τους φιλοξενούμενους στον Τοπάλη, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Έστω κι αυτός ο μέτριος ΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη την αναμέτρηση, με τον Άρη να παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστικός μόνο στα 3/4 του γηπέδου χωρίς να απειλεί ρεαλιστικά. 
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 20η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 5 - 1
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2 - 0
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0 - 2
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2 - 0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 13η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0 - 0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 11η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 1 - 3
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 11η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 2 - 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: