Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από την Αναγέννηση Δωροθέας

Σε ανάρτηση ανακοίνωσης διαμαρτυρίας για την διαιτησία στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προέβη η Αναγέννηση Δωροθέας μετά τον αγώνα με την πρωτοπόρο Σκύδρα ΝΠΣ. Κι όταν το κάνει μια ερασιτεχνική ομάδα Β' Ερασιτεχνικής, που ουσιαστικά δεν διεκδικεί τίποτα, ούτε κινδυνεύει από κάτι, αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Μετά λύπης μας και παράλληλα οργής διαπιστώνουμε συνεχώς την ακάθεκτη κατρακύλα που ταλαιπωρεί με ολοένα αυξανόμενη ένταση το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ σε όλα του τα επίπεδα. Σήμερα και κατά την διάρκεια του εντός έδρας αγώνος της ομάδας μας με την πρωτοπόρο και θεωρητικά ανώτερη αντίπαλο Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ γίναμε μάρτυρες φεδρών καταστάσεων, όπως:
• Τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα και εντελώς απροειδοποίητα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος ως "φέρελπις νέος" να εκτελέσει χρέη πρώτου βοηθού διαιτητή, γεγονός που καταμαρτυρά την αδυναμία της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να στελεχώσει και να υποστηρίξει επάξια τον θεσμό της διαιτησίας με ικανά και επαρκή άτομα, πολλώ δε μάλλον να έχει στην διάθεσή της και αντικαταστάτες για κάθε ενδεχόμενο...
• Ένας "ανεκδιήγητος" διαιτητής με τις αποφάσεις και τα φάλτσα σφυρίγματά του κατάφερε (όπως κάθε Σαββατοκύριακο άλλωστε!!) να τινάξει στον αέρα μια ακόμα ποδοσφαιρική αναμέτρηση χωρίς λόγο και αιτία, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ορισμός του κ. Ραμπούση κάθε αγωνιστική παραπέμπει περισσότερο σε "φοροεισπράκτορα" και "πηγή εσόδων" για την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, παρά για διαιτητή, αν αναλογιστεί κανείς τις 11 κόκκινες κάρτες που έχει μοιράσει αφειδώς στις 3 τελευταίες αγωνιστικές όπου εμφανίστηκε!!
• Αγαπητοί παράγοντες της Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ και συνοδοιπόροι στο ταλαίπωρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, δεν έχετε την ανάγκη της εκάστοτε διαιτητικής βοήθειας και φαρσοκωμωδίας για να πρωταγωνιστήσετε, επιπλέον δεν δικαιούστε να μας κατηγορείτε αδίκως για χρήση "παράνομων ποδοσφαιριστών"!! Η δική μας ιστορία, η 40ετής αδιάλειπτη παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους και προπαντός οι αρχές και το ήθος που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, δεν μας το επιτρέπουν!!
Καλή συνέχεια σε όλους.....κάθε αγωνιστική και χειρότερα!!
 
Με τιμή,
το Δ.Σ. της Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: