Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Απόλλων Ραχώνας: «Να μην ξαναοριστεί σε παιχνίδι μας ο συγκεκριμένος καμικάζι»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Δυτικού, ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Απόλλων Ραχώνας. Διαβάστε τι αναφέρει στην ανάρτηση:
«Στη σημερινή αναμέτρηση του Απόλλων Ραχωνας με τον ΠΑΟΚ δυτικού, ορίστηκε διαιτητής ο κύριος Μπουρλουτσκι. Ο συγκεκριμένος κύριος, δυστυχώς δεν άφησε το ποδόσφαιρο να παιχτεί επι ίσοις όροις.
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η διάθεσή του. Πρώτο φάουλ παίκτη μας χωρίς πρόθεση στο κέντρο του γηπέδου, κίτρινη κάρτα. Συστάσεις στον προπονητή μας, και πρώτη κίτρινη κάρτα χωρίς λόγο, αποκορύφωμα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η κόκκινη που βγήκε στο 20λεπτο.
Το παιχνίδι αυτό συνεχίστηκε με τον συγκεκριμένο να παίζει 70-30 τους φιλοξενούμενους, δείχνοντας ανοχή σε παίκτες τους, λέγοντας τους «μην μιλάς θα σε βγάλω κάρτα» βάζοντας τις εξωγηπεδικές του σχέσεις πάνω από το λειτούργημα του διαιτητή.
Σύσσωμο το ΔΣ του Απόλλων Ραχώνας ζητά από την ΕΠΣ να μην ξαναοριστεί σε παιχνίδι μας ο συγκεκριμένος καμικάζι, όντας επικίνδυνος για το άθλημα.
Υ.Γ. καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ δυτικού, τα παράπονα μας δεν σχετίζονται με το σωματείο των φιλοξενούμενων αλλά μόνο με το διαιτητικό τρίο και κυρίως τον πρώτο διαιτητή, κ. Μπουρλουτσκι.»
Για την ιστορία την διαιτητική τριπλέτα του αγώνα αποτελούσαν Μπουρλούτσκι διαιτητής, Σαμαράς πρώτος βοηθός και Σαββίδης δεύτερος βοηθός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: