Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Δεν τήρησαν το fair play αλλά μετά... έκατσαν να φάνε γκολ

Η πρώτη ενέργεια προκάλεσε οργή, όμως η δεύτερη έφερε χειροκροτήματα...
Σε μια απόφαση που γνωρίζει επιδοκιμαστικά σχόλια από την πλειονότητα των φιλάθλων σε όλον τον πλανήτη προέβη η Ρέιντζερς, επιχειρώντας να επανορθώσει τη μη τήρηση fair play από δικό της παίκτη, που προηγήθηκε.
Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό του αγώνα για τη φάσης των «16» του Κυπέλλου Σκοτίας με την Πάρτικ Θιστλ, κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο στο 1-1, ο Μαλίκ Τίλμαν αγνόησε το fair play σε επαναφορά από πλάγιο που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, πήρε την μπάλα και σκόραρε, κάνοντας το σκορ 2-1.
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την έκπληξη όλων και –κυρίως– την οργή των αντιπάλων του. Οι παίκτες της Πάρτικ Θιστλ έπεσαν πάνω στον Τίλμαν και προς στιγμή απειλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάικλ Μπιλ, έδωσε εντολή στους παίκτες του να μην μαρκάρουν τους αντιπάλους τους. Έτσι, ο Τίφονι πήρε την μπάλα από τη σέντρα και πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της ζωή τους, για το 2-2.
Για την ιστορία, οι Ρέιντζερς πέτυχαν άλλο ένα γκολ (στο 86΄ με τον Σαντς) για το τελικό 3-2 που έδωσε το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου στην ομάδα της Γλασκόβης.


Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: