Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική: ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - ΑΣ Σεβαστειανών 2018 (1 - 1)1 - 1. Και «πολύς» του ήταν...

Μια ισοπαλία που μοιάζει να απένειμε τελικά δικαιοσύνη σύμφωνα με τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο γήπεδο, μ' αυτή των φιλοξενούμενων να αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία, αφού πραγματοποιήθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου μια ώρα αγώνα...
Η συνέχεια της πολύ μέτριας αγωνιστικής εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σωσάνδρα, η νευρικότητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού σε εύκολες περιστασιακά περιπτώσεις, η επανάληψη των αγωνιστικών «παθογενειών» της φετινής περιόδου για τους γηπεδούχους που τους θέλουν να βρίσκονται πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, μαζί με το αγωνιστικό σθένος του αντιπάλου που δεν έχασε την πίστη του στο αποτέλεσμα ακόμη κι όταν πήγαιναν όλα στραβά στην εξέλιξη του αγώνα, ήταν μερικά από τα αίτια της νέας απώλειας βαθμών για τους γηπεδούχους στην έδρα τους. Από την άλλη και σύμφωνα με την εξέλιξη, ακόμη και ο κερδισμένος βαθμός για τους γηπεδούχους, οφείλεται στην για ακόμη μία φορά πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου και στην ουσιαστική παρουσία στον καθένα με τον ρόλο του, των Παπακωστίδη και Μήτκα. Οι αρκετά ποιοτικοί και επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά φιλοξενούμενοι, παρουσίασαν μια αγωνιστική ισορροπία και συνέπεια που τους έλειψαν σε προηγούμενους αγώνες και χωρίς να τις χάσουν απόλυτα σε κανένα σχεδόν χρονικό σημείο του αγώνα, ακόμη κι όταν οι συγκυρίες δεν ήταν με το μέρος τους (χαμένο πέναλτι ο Χατζηβασιλειάδης στο 8ο λεπτό, ισοφάριση των γηπεδούχων στο 30ο και αποβολή του τερματοφύλακα Παρίση 10 λεπτά αργότερα), έφτασαν να πανηγυρίσουν το λιγότερο που δικαιούνταν σύμφωνα με τις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν κι έχασαν, τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο ύψος των περιστάσεων οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Σεβαστειανών, με ποιοτική διαφορά αυτή της παρουσίας του Πρασσά.
Τα τέρματα πέτυχαν για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν στο σκορ ο Πρασσάς (15') και για τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παναγιωτέλης (35').
Με παράπονα και διαμαρτυρίες κι από τις δύο ομάδες σε διαιτητικές αποφάσεις τόσο του ρέφερι, όσων και των δύο βοηθών της αναμέτρησης (για υποδειχθέν πέναλτι καθαρά εκτός μεγάλης περιοχής υπέρ των φιλοξενούμενων, για επανάληψη του χαμένου πέναλτι των Σεβαστειανών λόγω κακής θέσης του τερματοφύλακα, για αμφισβητούμενο ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων ως επιθετικό φάουλ, μη καταλογισμός απαίτηση 2ου πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού εντός περιοχής των φιλοξενούμενων, κι αρκετές περιπτώσεις αμφισβητούμενων οφσάιντ που υποδείχθηκαν).
Οι δύο προπονητές Αμπιντίν για τον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και Πετρίδης για τον ΑΣ Σεβαστειανών 2018 χρησιμοποίησαν τους εξής ποδοσφαιριστές:
  


 







Δεν υπάρχουν σχόλια: