Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Εφ.Α. Πέλλας: Διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Εξερευνώντας την οινοποίηση στη βόρεια Ελλάδα από τα προϊστορικά χρόνια»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας διοργανώνει τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα 10:00 π.μ. διήμερο σεμινάριο που αφορά την αμπελοκαλλιέργεια και την αρχαιοβοτανική με τον τίτλο «Εξερευνώντας την οινοποίηση στη βόρεια Ελλάδα από τα προϊστορικά χρόνια» με ομιλήτρια τη Σουλτάνα Μαρία Βαλαμώτη Καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας, Διευθύντρια Τομέα Αρχαιολογίας, Διευθύντρια Εργαστηρίου Διεπιστημονικής Αρχαιολογικής Έρευνας (ΕΔΑΕ) & PlantCult και τη συμμετοχή της Κ. Καρανικόλα κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος της Προϊστορικής Αρχαιολογίας, ΑΠΘ.
Η δράση εμπεριέχεται στο έργο «Enhancing the cross border wine experience for local development» (wine-up) του προγράμματος IPA διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα- Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.
Η ΕΦΑ Πέλλας προσκαλεί οινοπαραγωγούς από την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία να συμμετάσχουν σε διήμερο σεμινάριο που αφορά την αμπελοκαλλιέργεια ώστε να γνωρίσουν στοιχεία της ιστορίας της καλλιέργειας αμπέλου από την προϊστορική περίοδο.
Διαδικτυακός σύνδεσμος του σεμιναρίου στο
https://authgr.zoom.us/j/96151225465...
Meeting ID: 961 5122 5465
Passcode: 735798

Δεν υπάρχουν σχόλια: