Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Φιλικός Αγώνας: Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας - ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 0 - 0. Δεν βρέθηκε ο «υπεύθυνος»...

Φιλικός αγώνας στον οποίο οι δύο ομάδες εκτός όλων των άλλων, πιστοποίησαν και την επιθετική «αφλογιστία» που τους συνοδεύει στους επίσημους αγώνες (11 γκολ σε 10 αγώνες για τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας, 13 γκολ σε 12 αγώνες για τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας), σχεδόν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου... Και οι δύο φυσικά ευελπιστούν σε νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω τη νέα χρονιά, τα μέτρια αποτελέσματα και την φτωχή σχετικά βαθμολογική συγκομιδή.
Με τα θετικά και τα αρνητικά τους, γηπεδική υπεροχή κι ελαφρώς περισσότερες φάσεις για τους φιλοξενούμενους από την μία, με τους γηπεδούχους από την άλλη να παρουσιάζουν μια αρκετά ανταγωνιστική εικόνα και καλύτερη τακτική προσέγγιση σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, κι αυτά δεδομένων των συνθηκών και των απουσιών των δύο ομάδων.
Αν όχι το 0 - 0, γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στις κλασικές τους ευκαιρίες, το ισόπαλο αποτέλεσμα όμως, αντικατοπτρίζει μάλλον δίκαια τις προσπάθειες των ομάδων κι όσων ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν.
Για τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας ξεκίνησαν οι Βασίλας, Πιτσάρης Ν., Γουργούνης, Μέτα, Αλμπάνης, Πολυχρονόπουλος, Φυτανίδης, Petriti, Μπουράκης Δ., Μήτκας και Νινιατσούδης ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μπουράκης Ε., Γιαλατζής Α., Κωνσταντινίδης Ε., Πιτσάρης Τ., Αδαμίδης Ρ. και Πλιογκας.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: