Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Τσεπκεντζής

Στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/12 στο Μέγαρο Μουσικής παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννης Τσεπκεντζής και ο στενός του συνεργάτης και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπόγιας Αργύρης.
Ο κ. Τσεπκεντζής εύχεται τόσο στον κ. Τζιτζικώστα όσο και στον εκ νέου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δανή Τζαμτζή μια καλή και δημιουργική θητεία στην οποία θα συμβάλλουν με την εμπειρία, τη γνώση και την αμφοτέρωθεν διάθεση συνεργασίας τους στην ανάπτυξη της περιφέρειας, της Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας!
Ευχές για καλή θητεία αποστέλλει επίσης στους νεοεκλέγεντες περιφερειακούς συμβούλους Πέλλας κ.κ. Θωμά Χατζηηλιάδη, Φώτη Χατζόγλου και Ιωάννη Στεφανίδη ελπίζοντας ότι η παρουσία τους και η εργατικότητα τους θα είναι καθοριστική για την επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει όλοι για τον τόπο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: