Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 17/12

Στην Α1 Ερασιτεχνική και σε απόσταση αναπνοής Απόλλων Κρύας Βρύσης και Εθνικός Γιαννιτσών μετά και τις σημερινές νίκες τους σε Μεσιανό και Μελίσσι αντίστοιχα, εξακολουθούν να παραμένουν στα ρετιρέ του πρωταθλήματος, κρατώντας τις δέουσες βαθμολογικές αποστάσεις από τις υπόλοιπες ομάδες. Θετικά αποτελέσματα σήμερα όμως και για ομάδες στα «υπόγεια» της κατηγορίες, με την πολύ σημαντική νίκη των Σεβαστειανών επί του Λυκοστόμου και την πολύτιμη ισοπαλία της Νίκης Αξού στα Γιαννιτσά, να θεωρούνται το λιγότερο αξιοσημείωτα.
Στην Α' Ερασιτεχνική, όλα τα φαβορί Σκύδρα, Καλή και Δυτικό, πήραν εύκολα ή δύσκολα τα τρίποντα σε θεωρητικά «δύσκολες» έδρες και συνεχίζουν την μάχη για τις θέσεις ανόδου, μαζί με τις Αμπελειές και τον Προφήτη Ηλία, που συνθέτουν την πρώτη φιλόδοξη πεντάδα του πρωταθλήματος. 
Καλύτερος ο Εθνικός, κυνικός, ουσιαστικός και αποτελεσματικός, χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοσή του, κατάφερε έστω και με δυσκολία, να περάσει νικηφόρα με σκόρερ τον Στεφανίδη (75') από το αξιόμαχο σήμερα, αλλά κατώτερο προηγούμενων αγώνων, Μελίσσι. Οι δύο ομάδες αρκετά προσεκτικές, δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, με τον Εθνικό να είναι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πιο μεθοδικός και πιο απαιτητικός, σε σχέση με τους πιο επιφυλακτικούς και άτολμους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δικαίως διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Γουστέρη, στο πρώτο ημίχρονο.
 


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες: 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 12η αγωνιστική
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 0 - 4
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 3 - 2
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3 - 0 α.α. 
 


Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 10η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 1 - 3
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3 - 2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0 - 2
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 1 - 3
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: