Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Εριξαν χημικά και πέρασαν χειροπέδες σε ανάπηρο άνθρωπο για να του κατασχέσουν το σπίτι!

Εριξαν χημικά, δακρυγόνα και πέρασαν ακόμα και χειροπέδες σε ανάπηρο άνθρωπο για να πετάξουν μια οικογένεια στο δρόμο στα Ανω Πετράλωνα γιατί το σπίτι της είχε κατασχεθεί από τα κοράκια των Funds.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως έβαλαν μέχρι και χειροπέδες στον ανάπηρο της οικογένειας, ενώ ο κόσμος δέχτηκε νέα βάρβαρη επίθεση για να φύγει το φορτηγό με τα έπιπλα της οικογένειας!
 
Διαβάστε και θαυμάστε τα σημερινά ανδραγαθήματα όπως αναφέρονται σε καταγγελίες και ανακοινώσεις.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) σε ανακοίνωσή της:
“Σήμερα τα ξημερώματα με εντολή της κυβέρνησης μία τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων καταστολείς ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΙΜΕΤ, για να πετάξουν μία οικογένεια με ανάπηρο και την υπερήλικη μητέρα του γιατί το σπίτι τους το πλειστηριάσανε τα funds. Με κάλεσμα της ΣΕΑΑΝ και άλλων φορέων, μαζί με την γειτονιά μπήκαμε μπροστά για να μην πεταχτεί η οικογένεια στον δρόμο. Τα στελέχη της ΣΕΑΑΝ, οι γειτονιά, ο κόσμος που είχε έρθει για να συμπαρασταθεί, δέχτηκε απρόκλητη, βάρβαρη επίθεση με ρόπαλα, χημικά, για να μπουν οι γκάνγκστερ στο σπίτι, να πετάξουν τα πράγματα των ανθρώπων στον δρόμο για να εγκαταστήσουν τον ιδιοκτήτη. Έφτασαν στο σημείο να επιχειρήσουν να βάλουν χειροπέδες στον ανάπηρο της οικογένειας, ενώ ο κόσμος δέχτηκε νέα βάρβαρη επίθεση για να φύγει το φορτηγό με τα έπιπλα της οικογένειας! Το ότι δεν υπήρξαν θύματα οφείλεται στην ψύχραιμη στάση του κόσμου”.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 73ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αθηναίων περιγράφει:
Η γειτονιά μας και τα σχολεία της Τρώων (9ο Γυμνάσιο και Λύκειο, 73ο και 77ο Δημοτικό) βρέθηκαν περικυκλωμένα από κάθε είδους αστυνομικές δυνάμεις (ΟΠΚΕ, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ, ασφαλίτες) οι οποίες απέκλεισαν τη περιοχή και σαν στρατος κατοχής παρεμπόδιζαν τη κυκλοφορία γονιών, μαθητών-τριών, κατοίκων, λειτουργώντας αυθαίρετα και τραμπουκίζοντας όσους και
όσες ήθελαν να πάνε στα σπίτια τους.
Ο λόγος; Προχωρούν σε βίαιη έξωση μιας οικογένειας αναπήρων στα προσφυγικά επί των οδών Καλλισθένους και Τιμοδήμου. Γονείς που βρεθήκαμε στο σημείο την ώρα που πηγαίναμε με τα παιδιά μας στο σχολείο, κόσμος της γειτονιάς και κάτοικοι, σωματεία και συλλογικότητες, σπεύσαμε και σταθήκαμε αλληλέγγυοι-ες στους γείτονές μας που με απάνθρωπο τρόπο, πετάγονται στο δρόμο. Επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών πολύ κοντά μάλιστα στο σχολείο μας, την ώρα που το φορτηγό με τα πράγματα της οικογένειας που πέταξαν
στο δρόμο, απομακρυνόταν από τη περιοχή υπό τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων”.
Μπράβο… λοιπόν, στο επιτελικό, άριστο και αποτελεσματικό κράτος των άριστων σε κάθε εκδήλωση απανθρωπιάς και αναλγησίας!
Μπράβο… στην επενδυτική βαθμίδα που στέλνει στην κόλαση τους αδύναμους και ανήμπορους!
Μπράβο… στα fund, στα κοράκια, στις αστυνομικές δυνάμεις “Ρόμποκοπ”, στην κυβέρνηση, που με περισσό ζήλο “γλίτωσαν” την κοινωνία από ένα άνθρωπο με προβλήματα και μία υπερήλικη γυναίκα.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: