Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Αλλαγή του χρόνου με δύο αξιόλογες μεταγραφές για τον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Με δύο μεταγραφές ποιότητας, δύναμης και ταχύτητας υποδέχεται την αλλαγή του νέου χρόνου και προετοιμάζεται για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
 
 
Η πρώτη αφορά τον 22χρονο Αλβανό πολυσύνθετο αριστεροπόδαρο αμυντικό Petriti Dhmiter, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών της πατρίδας του της ευρύτερης περιοχής της Κορυτσά (KS Gramozi Erseke ομάδα 4ης εθνικής κατηγορίας και KF Maliqi 3ης εθνικής κατηγορίας). Πρόκειται για έναν ποιοτικό και εγκεφαλικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του προπονητή Λεωνίδα Αμπιντίν, που με τα αθλητικά και αγωνιστικά του χαρακτηριστικά μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις της αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Ο Dhmiter Petriti έχει ενσωματωθεί και συμμετέχει εδώ και μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, ενώ και κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στις ολιγοήμερες διακοπές του, είχε προλάβει να προπονηθεί και να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την ομάδα της Πέλλας, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, τόσο για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, όσο και για τον άριστο χαρακτήρα του.
Η δεύτερη αφορά τον 27χρονο πλάγιο μέσο Εμμανουηλίδη Δημήτρη, που αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ με την δύναμη και την ταχύτητά του, αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες επιθετικά και αμυντικά στις πτέρυγες της ομάδας της Πέλλας. Ο ποδοσφαιριστής που έχει ισχυρές συγγενικές ρίζες στην Πέλλα και ο σύλλογος είχε κινηθεί και παλαιότερα για την απόκτησή του, έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως τον ΠΑΟΚ Κουφαλίων, τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου τον Μακεδονικό Γέφυρας και την Δάφνη Ακροποτάμου, απ' όπου και μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει ήδη κάνει τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα πριν αναχωρήσει για ολιγοήμερες εορταστικές διακοπές, κι αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα και να είναι άμεσα διαθέσιμος στο προπονητή του, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει θερμά στον σύλλογο και τους εύχεται υγεία με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: