Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΣΧ: Ένα «καυστικό» δελτίο τύπου και μια «πρωτότυπη» ανοιχτή πρόσκληση από τον έντονα διαμαρτυρόμενο για την διαιτησία ΑΠΟ Δόξα Καλυβών

Αφού προηγήθηκε ένα «καυστικό» δελτίο τύπου για την διαιτησία του αγώνα με τον Νέο Π.Ο. Ν.Καλλικράτειας και την ήττα της το περασμένο Σάββατο με σκορ 2 - 0, με απειλές μεταξύ άλλων για αποχώρηση όλων των τμημάτων της από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, μια μέρα μετά, η Δόξα Καλυβών προχώρησε ένα βήμα παραπάνω απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση προς όλα τα σωματεία της Χαλκιδικής, για αποκλεισμό του διαιτητή Τσακαλίδη Ισαάκ απ' όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χαλκιδικής! Δείτε τις δύο ανακοινώσεις:
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΛΥΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!
"Στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην Καλλικράτεια ζήσαμε τον απόλυτο εξευτελισμό για δεύτερη φορά μέσα σε δυο βδομάδες από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος όλως τυχαίως έχει ορισθεί μέχρι στιγμής σε 5 αγώνες της ομάδας μας, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τους διοικούντες της ΕΠΣΧ. Η "δικαιολογία" τους ήταν ότι δεν υπάρχουν διαιτητές στην Χαλκιδική. Αν δεν μπορείτε κύριοι να βρείτε διαιτητές να μας το πείτε να φέρουμε εμείς από το εξωτερικό. Παρατήστε την διοίκηση του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής και ασχοληθείτε με κανένα άλλο άθλημα. Διοίκηση δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, οι χειραψίες και οι δημόσιες σχέσεις.
Προφανώς δεν θέλετε ένα υγιές και καθαρό σωματείο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Χαλκιδικής, το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σε όλα τα παιδιά του Νομού μας. Εγκαταστάσεις οι οποίες φτιάχτηκαν και ανακαινίστηκαν αποκλειστικά και μόνο με χρήματα των Καλυβιωτών.
Ως διοίκηση αποφασίσαμε να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες με τον δικηγόρο της ομάδας μας προκειμένου ο συγκεκριμένος κύριος να μην ξανά σφυρίξει ούτε εντός ούτε εκτός έδρας αγώνα απέναντι μας ξανά.
Σε περίπτωση που αυτό επαναληφθεί η ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ θα αποσύρει από όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομών της με ότι αυτό συνεπάγεται. Τέλος, ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ΕΠΣΧ στο γήπεδο μας και κατά πόσο αυτά τηρούνται στο ακέραιο.
Κλείνοντας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι όλα τα ανωτέρω ουδεμία σχέση έχουν με την αξιοσέβαστη ομάδα της Καλλικράτειας, που ακομα και οι φίλαθλοι της σήμερα απορούσαν με τις αποφάσεις του συγκεκριμένου κυρίου." 
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΛΥΒΩΝ!!!
"Η ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ απευθύνει δημοσία πρόσκληση προς όλα τα σωματεία της Χαλκιδικής, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πράξουμε τα νόμιμα προκειμένου ο κύριος Τσακαλίδης Ισαάκ να μην ξανασφυρίξει αγώνα στα πρωταθλήματα της Χαλκιδικής.
Ο συγκεκριμένος κύριος, όχι μόνο από εμάς αλλά και από άλλα σωματεία, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κρίνετε με πλήρη επιείκεια τουλάχιστον ως ανεπαρκής και προκλητικότατος απέναντι σε παίχτες, προπονητές, αλλά και όσων σπαταλούν ατελείωτες ώρες, χρήμα και ιδρώτα για να υφίστανται ομάδες και πρωταθλήματα στην Χαλκιδική.
Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί που πρέπει, θα το κάνουμε εμείς. Και ας μην ξεχνάνε κάποιοι ότι είναι εκλεγμένοι σε κάποιες θέσεις και η ώρα της κρίσης πλησιάζει."

 

 

Πηγή: Erasitexniko Chalkidikis

Δεν υπάρχουν σχόλια: