Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας | Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 3/2

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης συνέχισε τις νίκες σ' ένα σχετικά εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον γειτονικό Ολυμπιακό Γαλατάδων, ενώ και ο φορμαρισμένος Άρης Νησίου που εκμεταλλεύτηκε σ' ένα ακόμη ένα παιχνίδι την απόρθητη έδρα του (7 Ν - 2 Ι - 0 Η) νικώντας την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος σε ότι αφορά την Α1 Ερασιτεχνική, ο Κεραυνός Μεσιανού απέσπασε πολύτιμο και παλικαρίσιο βαθμό στο Ριζάρι από τον τοπικό Ορφέα, αγωνιζόμενος μάλιστα στο τελευταίο ημίωρο με αριθμητικό μειονέκτημα!
Στις χαμηλότερες κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας, λίγοι οι αγώνες αλλά αξιοσημείωτα τα μεγάλα σκορ στους αγώνες της Β' Ερασιτεχνικής. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 17η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 4 - 0
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - Μ,ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 2 - 1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 1 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3 - 0 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 15η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1 - 1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 0 - 2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0 α.α.

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 9 - 0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4 - 0
 
Οι φωτογραφίες και το βίντεο από τον αγώνα Δάφνη Ακροποτάμου - Φίλιππος Ελεούσας 0 - 3 για τον 1ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Μακεδονίας. Και τα τρία τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας ο Γιώργος Τσαλώνης. Στα αξιοσημείωτα, το κανονικό γήπεδο της τυπικά σήμερα γηπεδούχου Δάφνης στον Ακροπόταμο, είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και η ομάδα χρησιμοποιεί ως έδρα το γειτονικό γήπεδο του Προχώματος!
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: