Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Καλαθοφόρου οχήματος)

Ο Δήμαρχος Πέλλας
ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Πέλλας, που εδρεύει στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα που αναφέρονται στον Πίνακα Β της Ανακοίνωσης υπ΄αριθ. ΣΟΧ1/3023/11-02-2021 του Δήμου Πέλλας:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός
θέσης

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101 Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου
(Καλαθοφόρου οχήματος)
8 μήνες 1

Οι υποψήφιοι της ως άνω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Για την ανωτέρω θέση με κωδικό 101, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων του Νομού Πέλλας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:  Δήμος Πέλλας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 581 00 Γιαννιτσά, υπόψη κ. Σπυρίδη Κυριάκου (τηλέφωνα επικοινωνίας: 23823 50871, 23823 50821 και 23823 50891).

Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των  ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πέλλας, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Πέλλας (www.giannitsa.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα  (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες --> Έντυπα --> Διαδικασίες --> Διαγωνισμών Φορέων --> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι --> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές --> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες --> Έντυπα --> Διαδικασίες --> Διαγωνισμών Φορέων --> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Κατεβάστε παρακάτω τα συνημμένα της ανακοίνωσης

Αίτηση ΣΟΧ

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2021

Παράρτημα ΣΟΧ

Ο Δήμαρχος Πέλλας
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: