Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Νεαροί ποδοσφαιριστές απ' όλη την Ελλάδα δοκιμάζονται στον Βόλο - Ανάμεσα τους οι Νίκος Πιτσάρης και Δημήτρης Μήτκας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Οι Νίκος Πιτσάρης και Δημήτρης Μήτκας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας στους υπό δοκιμή νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Βόλος!
Μεγάλη ήταν και φέτος η ανταπόκριση των νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν σήμερα από το τεχνικό επιτελείο του Βόλου ώστε να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό των μικρών ομάδων της ΠΑΕ Βόλος (Κ-19, Κ-17) και γιατί όχι και στην πρώτη ομάδα.
Περισσότεροι από 50 νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να περάσουν από το… μικροσκόπιο των προπονητών και γυμναστών της ΠΑΕ Βόλος.
Από τους υπό δοκιμή νεαρούς ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα επιλέξει τους καλύτερους, οι οποίοι και θα στελεχώσουν τα τμήματα Κ-19, Κ-17 αλλά και την πρώτη ομάδα.
Θυμίζουμε άλλωστε ότι τόσο ο Δημήτρης Μεταξάς, όσο και ο Θανάσης Τριανταφύλλου που αγωνίστηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα του Βόλου, είχαν επιλεγεί στις περσινές καλοκαιρινές δοκιμές.
Οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.
Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στην καριέρα τους που μόλις ξεκινάει.
Δύο δικά μας παιδιά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο και πολύ αξιόλογη αγωνιστική παρουσία και στην φετινή Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας με τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, οι Νίκος Πιτσάρης και Δημήτρης Μήτκας μετά από προσωπική εισήγηση και επαφές του προπονητή μας Γιάννη Χαρπίδη όταν ζητήθηκε η γνώμη του από μάνατζερ, βρέθηκαν ανάμεσα στους υπό δοκιμή νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΠΑΕ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τις σημερινές δοκιμές:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: