Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Αναγέννηση Επανομής: «Δεν υπήρξε σύλληψη, ο πρόεδρος κατέβηκε για συγχαρητήρια»

Με ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννηση Επανομής θέλησε, όπως αναφέρει, να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με ότι συνέβη στον αγώνα με τον Αστέρα Τριποτάμου.
Αναλυτικά:
«Βλέποντας έκπληκτοι αυτά που δημοσιεύτηκαν σε πολλά site της χώρας, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια (για όσους δεν ήταν χθες στο γήπεδο) σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα. Μετά από χτύπημα (μπουνιά στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια του διαιτητή) εκτός φάσης αντίπαλου ποδοσφαιριστή προς τον αρχηγό της ομάδος μας Νίκο Νταντάμη και ενώ όλο το γήπεδο είχε δει το χτύπημα (ακόμη και ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας παραδέχτηκε πως έπρεπε να αποβληθεί), ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή αντί για κόκκινη όπως όφειλε και μάλιστα έδειξε και στον ποδοσφαιριστή μας την κίτρινη κάρτα χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες τόσο από παίχτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας αλλά και από τον πρόεδρο μας ο οποίος από απόσταση 50 μέτρων έξω από τις γραμμές του γηπέδου φώναξε ‘’τι έδωσες’’ στον διαιτητή.
Μετέπειτα κατευθύνθηκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να απομακρύνει τους παίχτες της ομάδος μας για να τους προστατέψει από τυχόν κάποια τιμωρία. Εν συνεχεία με την παρέμβαση του παρατηρητή αλλά και ενός από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο γήπεδο αποχώρησε και παρακολούθησε το υπόλοιπο της αναμέτρησης από την κερκίδα. Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος κατέβηκε στον χώρο των αποδυτηρίων όπου και έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του αγώνα και αποχώρησε. Μετά από 3 ώρες και ενώ βρισκόταν στην οικεία του, ενημερώθηκε πως έπρεπε να πάει στο Α.Τ. για να καταθέσει σχετικά με το συμβάν, πράγμα και το οποίο έπραξε.
Όσο για τα περί σύλληψης του από την αστυνομία, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Τέλος η αντίδραση αυτή ήταν αποτέλεσμα τεσσάρων σφαγιαστικών διαιτησιών, οι οποίες καθόρισαν τον αποκλεισμό της ομάδος μας στην Γ εθνική κατηγορία. Έχοντας την ψευδαίσθηση πως η διαιτησία σε τόσο κρίσιμους αγώνες θα σταθεί στο ύψος της και δεν θα επηρεαστεί από εξωγενείς παράγοντες, δεν ασχοληθήκαμε μαζί της και τελικά το πληρώσαμε».
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: