Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η νέα φανέλα αγώνων της ομάδας μας αναζητά χορηγό ή χορηγούς


Η νέα εμφάνιση αγώνων της ομάδας μας
2022-2023 αναζητά χορηγό ή χορηγούς. Ο σύλλογος αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν ενόχλησε, δεν πίεσε, δεν κούρασε τα τελευταία χρόνια με εκδηλώσεις και δράσεις. Κυρίως αυτοχρηματοδοτούμενος και με μετρημένες επιλεκτικές χορηγίες συνεπών διαχρονικά φίλων του δυστυχώς, προσπάθησε να ανταπεξέλθει στα ολοένα και αυξανόμενα έξοδα λειτουργίας του και τα κατάφερε προσωρινά έστω και δύσκολα.
Η διοίκηση, με νέα πρόσωπα καθημερινούς ανθρώπους στην σύνθεση της, με μεράκι, διάθεση και κάθε δυνατή προσφορά από τα οικογενειακά εισοδήματά τους, μπήκε μπροστά να συμβάλει στην προσπάθεια και να αποτρέψει την καταστροφή. Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται αρωγούς, σύμφωνα με την διάθεση και την δυνατότητα του καθενός, για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί και ο σύλλογος να υπάρχει και να επιβιώνει για πολλά χρόνια ακόμη, δίνοντας την επιλογή για μια επιπλέον χρήσιμη διέξοδο και ασχολία στα παιδιά μας.
Είναι από τις ελάχιστες αγωνιστικές περιόδους διαχρονικά, που το ύψος της χορηγίας εκτιμάται οικονομικά ιδιαίτερα χαμηλά, και για την αγορά και για την διαφήμιση των εμφανίσεων αγώνων. Ήδη η διοίκηση έχει επιλέξει τις εμφανίσεις, κι έχει εξασφαλίσει μάλιστα σημαντική έκπτωση στην αγορά τους, χωρίς ο χορηγός/οί να έχει οποιαδήποτε σκοτούρα ή εμπλοκή στην διαδικασία, παρά μόνο την ειλικρινή διάθεση του να προσφέρει στον σύλλογο. Προσφορά του συλλόγου στον χορηγό/ούς, η εντελώς δωρεάν διαφήμιση και στα μπλουζάκια προετοιμασίας και φιλικών αγώνων.
Στηρίξτε τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο, στηρίξτε τα παιδιά μας. Οι ενδιαφερόμενοι καθημερινά μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: