Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Άρης Αθύρων ώρα μηδέν... Ορατός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα!

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9 το απόγευμα στο Κοινοτικό Κατάστημα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Άρη Αθύρων με βασικό θέμα την ανάδειξη νέου Δ.Σ..
Το μοναδικό και σημαντικό διακύβευμα είναι η σωτηρία του συλλόγου, ο οποίος είναι απόλυτα νοικοκυρεμένος, εγγεγραμμένος και επικαιροποιημένος στο Μητρώο της ΓΓΑ, και με ανακαινισμένες πρόσφατα τις γηπεδικές του υποδομές. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο μια μικρή δράση από πολλούς, για να μην επωμιστούν πάλι οι ελάχιστοι το μεγάλο βάρος της λειτουργίας του συλλόγου.
Σίγουρα οι φετινές κακοκαιρίες με τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την διάθεση πολλών να ασχοληθούν και με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Όμως δεν χωράει σε καμιά κοινή λογική η διάλυση των τοπικών συλλόγων ως παρενέργεια κάθε ατυχούς συγκυρίας, όταν μόλις πριν λίγες μέρες μάλιστα, οι τοπικές εκδηλώσεις έσφυζαν από κόσμο και στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
Η απερχόμενη διοίκηση καλεί τον κόσμο να παραβρεθεί έστω την ύστατη στιγμή στην Γενική Συνέλευση, δίνοντας το «φιλί της ζωής» στον ιστορικό σύλλογο και εκπέμποντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας στην τοπική κοινωνία και τους νέους της, βοηθώντας σε μια βιώσιμη διοικητική λύση, για μια ομάδα κι ένα χωριό από τα μεγαλύτερα του νομού μας. Όχι άλλες βαριές προσωπικές και συλλογικές ήττες, όταν όλα είναι μόνο στο χέρι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: