Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Η πρώτη Ένωση που κατάφερε σχεδόν το απόλυτο των εγγραφών στο μητρώο της ΓΓΑ!

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Πειραιά για το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα, έχουν καταφέρει να εγγραφούν στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ και, επομένως, να έχουν δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος.
Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση αναφέρει ότι από τα 72 σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα, έχουν εγγραφεί στο Μητρώο τα 71 (!), με το ποσοστό να αγγίζει το απόλυτο! Παράλληλα, παρέχεται ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στα Πρωταθλήματα, αλλά και στο Κύπελλο για τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών στα Πρωταθλήματα Α'- Β' και Γ' Ερασιτεχνικής και το Κύπελλο περιόδου 2022-2023 η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει:
Στην Α' Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή και οι 28 ομάδες που είχαν δικαίωμα.
Στη Β' Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή οι 24 ομάδες από τις 26 ομάδες που είχαν δικαίωμα. Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (θα συμμετάσχουν όμως στη Β΄ Εθνική Γυναικών) και η ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Στη Γ' Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες (δεν δήλωσαν συμμετοχή ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ). Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ μετονομάστηκε σε ΑΠΣ ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ' Κατηγορία.
Στο Κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 63 ομάδες: οι 3 ομάδες της Γ' Εθνικής, οι 28 ομάδες της Α' Κατηγορίας, 21 ομάδες της Β' Κατηγορίας (δεν δήλωσαν συμμετοχή ο ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), 9 ομάδες της Γ' Κατηγορίας (δεν δήλωσε συμμετοχή η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ) και οι 2 ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι σε σύνολο 72 σωματείων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα Πρωταθλήματα, εγγράφησαν (οριστική εγγραφή και υποβολή αίτησης) στο Μητρώο τα 71 σωματεία, ποσοστό που την καθιστά ίσως την μοναδική ένωση σε όλη την χώρα που έφθασε σχεδόν στο απόλυτο».

Πηγή: soccerlive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: