Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Επιθετική ενίσχυση για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφή προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες φετινές του Π.Α.Σ. Π.Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας, δίνοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις στην ομάδα.
Προσωπική επιλογή του προέδρου Μιχάλη Παπαδόπουλου με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του συλλόγου Κώστα Τσαλκιτζή, ο 21χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Τσαρτσαράκης, ενισχύει ακόμη περισσότερη την φιλόδοξη φέτος Νέα Πέλλα, σε μια κατηγορία που γνωρίζει καλά και του ταιριάζει έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με πλούσια σωματικά προσόντα και έφεση στο σκοράρισμα, πέρυσι αγωνίστηκε διακρινόμενος με τα χρώματα του Φίλιππου Γιαννιτσών, πανηγυρίζοντας στο τέλος μαζί του την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα από τις Ακαδημίες του Άγιαξ, όπου στην συνέχεια πήρε συμμετοχές και στην ανδρική ομάδα, ενώ πέρασε και από την ομάδα του Άρη Λιπαρού πριν καταλήξει στον Φίλιππο.
Ο ποδοσφαιριστής θα είναι από αύριο κιόλας διαθέσιμος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, που αρχίζει στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Νέας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: