Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 2/12

Από τα σημερινά παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής, ξεχωρίζει η πλουσιοπάροχη σε ανατροπές και σκορ, ισοπαλία στο Ρίζαρι, ανάμεσα στον τοπικό Ορφέα και τον ΑΣ Γιαννιτσά, σ' ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο. Στα υπόλοιπα της κατηγορίας, είχαμε σημαντικές και πειστικές νίκες των γηπεδούχων της Δόξας Μελισσίου και του Άρη Νησίου με αντιπάλους τις Θύελλα Λυκοστόμου και Νίκη Αξού αντίστοιχα, αλλά και μία ισοπαλία στην Νέα Τραπεζούντα, με τον ψυχωμένο ΠΑΣ Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας να αποσπά πολύτιμο βαθμό από τον πρωτοπόρο Εθνικό Γιαννιτσών, που ήταν και η πρώτη βαθμολογική απώλεια των γηπεδούχων εντός έδρας.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, το συγκλονιστικό γεγονός του σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς στην Νέα Πέλλα (κάταγμα κνήμης), επισκιάζει κάθε τι άλλο αγωνιστικό διαδραματίστηκε σήμερα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού και όλος ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας, εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή. Στα καθαρά αγωνιστικά για την Α' Ερασιτεχνική, Σκύδρα και Δυτικό πήραν πολύτιμα τρίποντα, η πρώτη εκτός έδρας στο Παλαίφυτο και το δεύτερο εντός φιλοξενώντας τον Πενταπλάτανο. 
Τέλος για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής και τον 2ο όμιλο, δύο νίκες για φιλοξενούμενους σε ισάριθμους αγώνες. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 10η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 4 - 4
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 3 - 1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 3 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 1 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 3 - 0 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 8η αγωνιστική
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1 - 1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 1 - 4
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2 - 1
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΦΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0 α.α. 

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 0 - 2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΝΕΟΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: