Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Εργασίες διαγράμμισης και εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την ΠΚΜ

Εργασίες διαγράμμισης και εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 3+500 έως τη Χ.Θ. 52+900 (Ι/Κ ισόπεδος κόμβος στο Μελίσσι) καθώς και στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού 2 με την Παράκαμψη Παραλίμνης.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, με εξαίρεση τις εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων για τις οποίες υπάρχει πρόβλεψη να εκτελεστούν και κατά τις νυχτερινές ώρες.
2. Εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα και στο έρεισμα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, ανάμεσα στις γέφυρες Αξιού και Βαρδαρόβασης, περίπου από τη Χ.Θ. 26+850 έως τη Χ.Θ. 27+350.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: