Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 9/12

Επιθέσεις παραγωγικές και άμυνες ευάλωτες, στα περισσότερα σημερινά παιχνίδια σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας.
Στην Α1 Ερασιτεχνική ευρείες εντός έδρας νίκες για τα πιο ξεκάθαρα εκ προοιμίου φαβορί Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και Εθνικό Γιαννιτσών με αντιπάλους ΑΣ Γιαννιτσά και Ολυμπιακό Γαλατάδων αντίστοιχα, ενώ στο θεωρητικά και βαθμολογικά πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Μεσιανό, ο ΑΣ Σεβαστειανά πέτυχε σημαντική νίκη-ανάσα, με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό. Τέλος, στον αγώνα που παρακολουθήσαμε σήμερα, ο Ορφέας Ριζαρίου αν και αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή Λουκόφτσης λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου), ήταν καλύτερος και πιο ψύχραιμος στην μεγαλύτερη διάρκεια, κι επικράτησε δίκαια εκτός έδρας της Νίκης Αξού, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Κατικαρίδη που πέτυχε τρία τέρματα (2', 10' και 85') και με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του ξέμπλεκε την κατάσταση, όταν αυτή πήγαινε να μπλέξει για τους φιλοξενούμενους, από τις μειώσεις του σκορ σε κομβικά χρονικά σημεία από τους γηπεδούχους. Το άλλο τέρμα του Ορφέα πέτυχε ο Καραολάνης (20'), ενώ τα δύο τέρματα της Νίκης πέτυχαν οι Στεργίου (15') με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Σαρόγλου (80') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (βίντεο).
 
 
 




Στην Α' Ερασιτεχνική ξεχωρίζει η ευρεία νίκη του Άρη Αμπελειών στον Πενταπλάτανο απέναντι στον συνήθως δυσκολοκατάβλητο Φίλιππο, αλλά άξια αναφοράς και η ακόμη μία νίκη με ανατροπή της Νίκης Καλής, αυτή τη φορά επί του μαχητικού Άρη Παλαιφύτου. Αναμφισβήτητη επικράτηση και για τις νικήτριες ομάδες των δύο αγώνων της Β' Ερασιτεχνικής, που αντιμετώπισαν συγκυριακά σήμερα, τις πιο αδύναμες ομάδες των δύο ομίλων της κατηγορίας, που έχουν σε 6 αγώνες μηδενική βαθμολογική συγκομιδή. Άλλωστε για κάποιες ομάδες και μπράβο τους, ότι δηλώνουν συμμετοχή και κατεβαίνουν στα πρωταθλήματα, μόνο ως επίτευγμα μπορεί να εκληφθεί... 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 11η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 5 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 0 - 1
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 2 - 4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 5 - 1
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0 - 3 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 9η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1 - 2
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2 - 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0 - 4

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΝΕΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 1 - 4
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική
ΑΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: