Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

«Βαρυχειμωνιά» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο τελευταίος πρόεδρος να κλείσει την πόρτα...

Το φαινόμενο των αποχωρήσεων προέδρων στην Γ΄ Εθνική, τείνει να γίνει «πανδημικό» και «ακραίο», αφού οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κι αν κρίνουμε απ' τα όσα «αιχμηρά» δηλώνουν οι τελευταίοι δύο αποχωρήσαντες, αλλά κι από τις δυσάρεστες αγωνιστικές εξελίξεις, που οι αποφάσεις κάποιων εξ αυτών επιφέρουν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα νομών που δεν ανήκουν πρακτικά αλλά μόνο τυπικά ελέω «περιφερόμενων»... ΑΦΜ, για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σωτηρία!
Αποχωρεί πρόεδρος ομάδας της Γ’ Εθνικής! – «Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι δίκαιος και τίμιος»
Δήλωση αποχώρησης του προέδρου του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Παναγιώτη Σολομωνίδη.
Αναλυτικά:
«Κατόπιν ώριμης σκέψης και σε συνδυασμό με τα τελευταία διαιτητικά τραγελαφικά γεγονότα, πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ. Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί προϊόν των τελευταίων ημερών, αλλά βρίσκονταν στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι δίκαιος και τίμιος, επιζητώντας ανάλογη αντιμετώπιση.
Το να συνέχιζα υπ’ αυτές τις συνθήκες της αδικίας, δεν θα ήταν τίμιο απέναντι στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι αδικούνται κάθε Κυριακή εντός αγωνιστικών χώρων. Πριν 4 χρόνια παρέλαβα μία ομάδα που ήταν να μην κατέβει στο Β’ τοπικό και την αφήνω στη Γ΄ Εθνική στην οποία συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του ΠΑΟΝΕ για την φιλοξενία τους όλο αυτό το διάστημα, τον κ. Κώστα Παζαρόπουλο, όπως επίσης και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, διότι οποιαδήποτε βοήθεια του ζήτησα μου την παρείχε. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Στέλιο Αντωνίου.
Ο κόσμος του Αγγελοχωρίου να γνωρίζει πως αγάπησα την ομάδα και το χωριό και πως έδωσα τα πάντα αυτό το διάστημα της παρουσίας μου, όπως είχα υποσχεθεί ερχόμενος. Είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε επιδείξει ενδιαφέρον να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας».
Κι άλλη αποχώρηση προέδρου ομάδας Γ’ Εθνικής με… αιχμές – “Μερικοί θέλουν να είναι αφεντικά χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ”
Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την προεδρία του Βύζαντα Μεγάρων.
Με δήλωσή του μάλιστα εξήγησε και τον λόγο της αποχώρησής του:
«Φέτος ανέλαβα την ομαδα που βρισκότανε σε θέση διάλυσης. Τρέχω μόνος να πληρώνω τα έξοδα της ομάδας αλλά βλέπετε μερικοί θέλουν να είναι τα αφεντικά χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ,βοήθεια δεν υπάρχει μέχρι τώρα έχουν φύγει αρκετές χιλιάδες ευρώ και κάποιος χθές στο Αίγιο που έπαιζε ο ΒΥΖΑΣ μου είπε να σηκωθώ να φύγω είναι ντροπή. Εγώ φεύγω να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα αυτός ο κύριος.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη που είχα απο φίλους στην διοίκηση του βύζα. Πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα».

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: