Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Τελικά ματαιότης, ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης... Ματαιώνεται και ο αγώνας Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου!

Πέρυσι κατέβηκε στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας ως Θύελλα Σαρακηνών και το σήκωσε ως... Κεραυνός Αγγελοχωρίου!
Να σας πω την αλήθεια όταν μια ομάδα «Φρανκεστάιν» ανεβαίνει από την «πίσω πόρτα» κατηγορία με «αγοραίο» ΑΦΜ, «ξεσπιτωμένη», με δύο ονόματα ένα στην ουσία κι ένα στα χαρτιά, αποχωρεί από τις επίσημες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της χώρας, δεν μπορεί να πει κανείς ότι «έχασε η Βενετιά βελόνι» και ότι τέτοιες ομάδες έχουν λόγο ύπαρξης.
Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι, ότι με τον αφανισμό και την διάλυσή της, παίρνει κι άλλες ομάδες στον «λαιμό» της που δεν χρωστάνε τίποτα, γιατί κάποιοι κομήτες-παράγοντες του ποδοσφαίρου μας, κάνοντας το περιοδικό «βίτσιο» με τον παρά τους και παίρνουν ευκαιριακά και βολικά με την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων αρχών, κάποιες «μοιραίες» αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν για διάφορους λόγους και με αντίστοιχες συνέπειες και κανενός αρμοδίου το αυτί δυστυχώς δεν φαίνεται να ιδρώνει, με αυτόν τον «τραγέλαφο» να διαιωνίζεται κανονικά και με τον νόμο! Και τα λέει αυτά κάποιος που τρέμει μόνο στην ιδέα διάλυσης και αφανισμού μιας ομάδας...
Από την ΕΠΟ λοιπόν ανακοινώθηκε το αναμενόμενο, ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 10/12/2023 αγώνας της Γ' Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ματαιώνεται καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Έτσι η ομάδα της Μηχανιώνας κερδίζει άνευ αγώνα με σκορ 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: