Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε αγώνα στη Μενεμένη – Ξύλο με πρόεδρο και διαιτητή

Συνελήφθησαν μετά τον αγώνα μεταξύ της Αστραπής Δενδροποτάμου και του Μεγάλου Αλέξανδρου Καλοχωρίου
Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν χθες ο διαιτητής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Αστραπής Δενδροποτάμου και του Μεγάλου Αλέξανδρου Καλοχωρίου, καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας της Αστραπής, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα (Β' Ερασιτεχνική - ΕΠΣΜ).
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Αστραπής ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα στην περιοχή της Μενεμένης. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμη 4 άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες… έφτυσαν ο ένας τον άλλον, ενώ έπεσε και ξύλο μεταξύ τους. Και οι δύο συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο διαιτητής του αγώνα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας της Αστραπής, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Οι υπόλοιπο 4 εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, αναζητούνται από την αστυνομία.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (04-02-2024) στην περιοχή της Μενεμένης, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο ημεδαποί 52 και 37 ετών.
Οι δύο τελευταίοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος άντρας, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.


Πηγή: typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: