Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών των Δημοτικών Σχολείων Κρ. Βρύσης

Το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ξεκίνησε πέρυσι με τον διακριτικό τίτλο «Ας αρχίσουν οι Χοροί», διοργανώθηκε και φέτος στην Κρύα Βρύση υπό την αιγίδα της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ν. Πέλλας και την στήριξη του Δήμου Πέλλας, με τα τέσσερα τοπικά (4) Δημοτικά Σχολεία να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης παρουσία όλων των παιδιών των σχολείων, αλλά και πολλών γονέων, όπου όλοι μαζί στο τέλος χόρεψαν σε γιορτινό κλίμα παραδοσιακούς χορούς.
Η εκδήλωση αυτή πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο την σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας σχετικά με την ανάδειξη και την μετάδοση της παράδοσής μας στις νεότερες γενιές, στοιχεία πολύ σημαντικά για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας!
Ο Δήμος Πέλλας, συγχαίρει εκπαιδευτικούς και μαθητές για την πρωτοβουλία και την επιτυχία της εκδήλωσης. Η Δημοτική Αρχή, σταθερή στις θέσεις της για την ανάδειξη κάθε προσπάθειας και δράσης από τις σχολικές μονάδες του Δήμου, θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την ταυτότητά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: