Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

4ο Περιβαλλοντικό & Αθλητικό Φεστιβάλ «ΑΓΑΠΩ ΛΟΥΔΙΑ» – Μη λείψει κανείς!

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών (Ν.Ο.Γ.) και ο Δήμος Πέλλας, με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και με οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό & το περιβάλλον, διοργανώνουν μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητες ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ, τον Λουδία, με κύριο στόχο την διασκέδαση μικρών και μεγάλων.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 14.30 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου, στο Λουδία Γιαννιτσών, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για να παρακολουθήσουν κωπηλατικούς αγώνες και να γνωρίσουν την κωπηλασία μέσα από την χρήση εργομέτρων, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προμηθευτούν και να απολαύσουν καφέ, αναψυκτικά και φαγητό ενισχύοντας τον σύλλογο.

Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 9:00 π.μ. με τους κωπηλατικούς αγώνες, συνεχίζονται στις 10:00 π.μ. με τις παράλληλες δράσεις και στις 11:00 π.μ. αναλαμβάνει η Αντωνία Λουκαΐδου με την οργανωμένη, βιωματική δράση "Θα το μάθεις το ποτάμι" vol.2 της mypopup_play, όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο "βυθό" του ποταμού, να αναζητήσουν πληροφορίες για να λύσουν ομαδικά σταυρόλεξα, να γίνουν για λίγο επιστήμονες και να κάνουν πειράματα με το νερό του ποταμού μας, αλλά και καλλιτέχνες, αλληλοβάφοντας τα πρόσωπα.
Παράλληλα, θα εξελίσσονται και άλλες δράσεις όπως η γωνία κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά με την Κελαϊδινή Παρασκευοπούλου και η γωνία ζωγραφικής με θέματα σχετικά με την ανακύκλωση και τη φύση υπό την Κάκια Παυλίδου. Ενώ, θα γίνονται ξεναγήσεις μέσα στο Λουδία με τη σωστική λέμβο του ΝΟΓ, ώστε να βιώσουν όσοι το επιθυμούν το μεγαλείο του ποταμού και να δουν το ποτάμι όπως το ζουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.
Στον Λουδία θα βρίσκονται και οι Γιαννιjazz, οι οποίοι θα βοηθήσουν με τις δράσεις και θα γίνουν ένα με όλους τους συμμετέχοντες!!!
Στις 13:00 θα γίνει το 1ο GREEN RUN (αγώνας δρόμου) για μαθητές δημοτικού, όπου αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι θα κερδίσουν ένα συμβολικό δώρο. Στη συνέχεια θα γίνει βράβευση της ομάδας Εθελοντών του Δήμου Πέλλας και του Φ.Ο.Ο.Γ από τον Δήμαρχο Στάθη Φουντουκίδη για το εθελοντικό έργο που προσφέρουν στην πόλη των Γιαννιτσών, δείχνοντας έτσι πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για έναν πιο όμορφο Δήμο Πέλλας.
Τέλος, στις 13:30, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοριάδης, στο πιο τρελό κυνηγό θησαυρού θα δείξει τα μυστικά του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία μέσα από τους γρίφους του.
Η μέρα θα κλείσει στις 14:00, αφήνοντας όλοι αποτύπωμα στο μεγάλο συλλογικό έργο. Και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα συμβάλλουν στην καθαριότητα του χώρου, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συνδημότες.
Να είστε όλοι εκεί για να απολαύσετε ένα όμορφο, ξεχωριστό, ψυχαγωγικό Κυριακάτικο πρωινό, με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.
Μη λείψει κανείς!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: