Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Αγωνιστική επαναφορά για τους Μαύρους Αετούς Παραλίμνης

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, με έναν άτυπο φιλικό αλλά πολύ συμβολικό και σημαντικό ιστορικά αγώνα ανάμεσα στον νεοσύστατο ΠΑΣ Μαύροι Αετοί Παραλίμνης 2024 και μια ομάδα Παλαιμάχων του ιστορικού για το ποδόσφαιρο της Πέλλας συλλόγου, με μεγάλη προσέλευση θεατών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της νέας διοίκησης, δόθηκε ουσιαστικά το έναυσμα της αγωνιστικής επανεκκίνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας των Μαύρων Αετών Παραλίμνης. Δείτε την σχετική ανάρτηση με το ευχαριστήριο μήνυμα της διοίκησης του συλλόγου, στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης...
«Ευχαριστούμε παρά πολύ που αποδεχτήκατε την πρόσκληση μας και παρευρεθήκατε στο γήπεδο μας. Η δυναμική σας παρουσία, μας δίνει δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουμε να εκπληρώσουμε.
Αισθανόμαστε πως αυτή ήταν η καλύτερη "άτυπη" αρχή για το σωματείο μας, καθώς αγωνιστήκαμε απέναντι σε άτομα τα οποία έγραψαν την δίκη τους ιστορία στην πολύχρονη παρουσία της ομάδας μας στα γήπεδα της Πέλλας. Ιστορία που περιέχει ήττες, δύσκολες χρονιές, αλλά και ένδοξες νίκες, πρωταθλήματα, άνοδο στην Δ’ Εθνική και πολλά αλλά. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους αυτούς να τους έχουμε ως πρότυπο, καθώς πρέπει να μελετήσεις το παρελθόν αν θες να ορίσεις το μέλλον.
Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Σκόρερ για την ομάδα των παλαιμάχων ήταν ο Ευδόκιμος Κυργερίδης με 2 τέρματα και ο Δημήτρης Κυργερίδης με 2 τέρματα. Για την ομάδα των Μαύρων Αετών, σκόραραν οι : Γιάννης Καλλίνικος, Δημήτρης Τζιότζιος, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τζιώτζιος.
Θα ακολουθήσει εκτενές φωτορεπορτάζ, καθώς και βίντεο από τον αγώνα.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης 2024.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: