Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την ΠΚΜ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Πιο αναλυτικά, προγραμματίζονται οι εξής εργασίες:
1. Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στο τμήμα από τον Ισόπεδο Κόμβο-Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000 περίπου) έως και τον Κόμβο Π.Α.Θ.Ε. (Χ.Θ. 21+500 περίπου). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από και προς Θεσσαλονίκη) όπως απαιτείται, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά.
2. Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 10+000 μέχρι τη Χ.Θ. 11+300 περίπου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: