Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη σε μαθητές και γονείς για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές-τριες, αγαπητοί γονείς ...
Ξεκινούν την Πέμπτη 30 Μαΐου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 31 Μαΐου για τα ΓΕΛ οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ρίχνονται στον στίβο των εξετάσεων, εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Όμως η επιτυχία ή η αποτυχία στις εξετάσεις δεν αποτελεί δείκτη ευτυχίας. Είναι η αφετηρία μιας διαδρομής και η οριοθέτηση νέων στόχων. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ξεχωριστή, πολύ σημαντική, πολύ κρίσιμη διαδικασία αλλά όχι η κρισιμότερη. Θα ακολουθήσουν άλλες στιγμές, επίσης καθοριστικές, στη ζωή...
Για αυτό λοιπόν, γονείς και μαθητές, πριν και πάνω απ΄ όλα, πρέπει να θυμούνται ότι οι εξετάσεις και η επιτυχία ή η αποτυχία σε αυτές δεν είναι το παν. Ακόμα και αν η έκβαση δεν είναι αυτή που περιμένουν ή επιθυμούν, μπορούν πάντα να διδαχθούν από το αποτέλεσμα, να γίνουν πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί.
Όλοι πρέπει να θυμόμαστε ότι πραγματικός νικητής στη ζωή είναι εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο…
Ευχαριστώντας εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για την συνεργασία που είχαμε στη σχολική χρονιά που πέρασε, δηλώνω ότι ως Δημοτική Αρχή Πέλλας θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς για την μεγαλειώδη προσπάθεια που δίνουν για την πρόοδο των παιδιών τους.
Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε όλες και όλους!

Ευστάθιος Φουντουκίδης
Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: