Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Π.Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας: Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δ.Σ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Όπως κάθε διοίκηση που σέβεται τον εαυτό της και τον σύλλογο τον οποίο υπηρετεί, έτσι και οι άνθρωποι του ΔΣ του Π.Α.Σ. Μ.Α. Νέας Πέλλας, παρά το σχεδόν «απαγορευτικό» της δύσκολης θερινής εποχής για πολλούς και διάφορους λόγους, συναντήθηκαν χθες το βράδυ, στην πρώτη συνεδρίαση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Αρκετά τα θέματα που απασχόλησαν τους παράγοντες του συλλόγου, τόσο διοικητικής και οικονομικής, όσο αγωνιστικής αλλά και... υγειονομικής φύσεως, με την πανδημία να είναι ακόμη ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη των ερασιτεχνικών συλλόγων. Εκτός των γενικότερων οικονομικών στοιχείων του φετινού προϋπολογισμού που άμεσα θα αρχίσει να υλοποιείται, πρωτεύουσας σημασίας θέμα της συνάντησης, ήταν και οι αρχικές λειτουργικές δαπάνες του συλλόγου, αλλά και των όποιων δράσεων μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών.
Το ΔΣ του συλλόγου τέλος σε συνεργασία με το προπονητικό team, παρά την καθυστέρηση των επίσημων ανακοινώσεων και την σχετική αβεβαιότητα της τελικής μορφής των φετινών διοργανώσεων της ΕΠΣ Πέλλας, έθεσαν επί τάπητος παίρνοντας παράλληλα κάποιες επιβεβλημένες αποφάσεις, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της περιόδου 2022-2023, προεξεχούσης της μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά και της έναρξης προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων κατά την διάρκεια αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: