Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΑΕΠ Κοζάνης: “Επιστολή ενημέρωσης στα μέλη”

Ανακοίνωση απολογισμού εξέδωσε η ΑΕΠ Κοζάνης. Το Προεδρείο της ΑΕΠ Κοζάνης, απέστειλε Ενημερωτική Επιστολή στα Μέλη της, όπου γίνεται ένας πρώτος απολογισμός της σεζόν 2021-2022. Αναλυτικά:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
Το Προεδρείο της ΑΕΠ Κοζάνης, απέστειλε Ενημερωτική Επιστολή στα Μέλη της, όπου γίνεται ένας πρώτος απολογισμός της σεζόν 2021-2022.
Κάνοντας μια αναφορά για τη συμμετοχή της ΑΕΠ Κοζάνης, στην περιβόητη Football League, μια εφεύρεση-κωμωδία και τον πόλεμο που δέχθηκε ώστε να μη συμμετάσχει παρότι το εδικαιούτο στην Σουπερ Λιγκ 2, επειδή φυσικά …δεν συνεμορφώθην προς της υποδείξεις.
Για την, από όλες τις πλευρές, φοβερά δύσκολη περυσινή σεζόν (Κοβιντ-τρομερή κακοκαιρία με συνεχείς αναβολές, οικονομική κρίση, πόλεμος), η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, πρέπει να θεωρείται πετυχημένη, αν και παρέμεινε η πίκρα της μη ανόδου.
Η ΑΕΠ Κοζάνης, έπαιξε γενικά όμορφο ποδόσφαιρο κρατώντας τη φιλοσοφία του ευ-αγωνίζεσθαι, μακριά από οποιαδήποτε αλισβερίσια….
Έδωσε αμέτρητες ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, καταφέρνοντας το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για το σημερινό Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Να στείλει δυο από τα ταλέντα της στις κορυφαίες Τσέχικες ομάδες, Σπάρτα και Σλάβια Πράγας, ανοίγοντας το δρόμο στον Βοριαζίδη και Παπαζήση να φτάσουν στον…Ουρανό, κάτι που θα έχει και συνέχεια.
Για την τοπική κοινωνία, η παρουσία της ΑΕΠ Κοζάνης, ήταν μια ευλογία, άσχετα αν ακόμα δεν υπήρξε η ανάλογη αναγνώριση.
Εργοδοτώντας πολλές οικογένειες, ξόδεψε ΑΜΕΤΡΗΤΑ χρήματα, που διοχετεύθηκαν στην τοπική οικονομία, ειδικά σε αυτές τις σκληρές εποχές.
Ξενοδοχεία, εστίαση, ενοίκια, βενζινάδικα, συντήρηση γηπέδων, μια συνεχής οικονομική παροχή από ένα ζωντανό οργανισμό, χρήματα που έδωσαν ζωή στην Κοζάνη.
Στην επιστολή γίνεται αναλυτική αναφορά των Εξόδων, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος, να περάσει από τα Γραφεία και να ενημερωθεί λεπτομερώς.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης αυτής της προσπάθειας, ξόδεψε τρομαχτικά ποσά, σε αυτές τις ισχνές οικονομικές εποχές, σε ένα Ερασιτεχνικό Σωματείο, με μοναδικό γνώμονα να βοηθήσει τον αθλητισμό και την Νεολαία της ευρύτερης περιοχής μας.
Με μηδαμινά έσοδα (18.000 από χορηγίες και 7.000 από εισιτήρια περίπου), κατέβαλλε περισσότερα από 270.000!!!!!(Διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες Ευρώ)!!!!!!!!!, σε ένα τοξικό από όλες τις πλευρές ποδοσφαιρικό περιβάλλον και σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, που μόνο στους αγωνιστικούς χώρους δεν παίζεται.
Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τα Μέλη, αλλά κυρίως η τοπική κοινωνία, οι γονείς των αθλητών, ο Εμπορικός κόσμος, οι τοπικές αρχές αλλά και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος για το τι ακριβώς σημαίνει η παρουσία της ΑΕΠ Κοζάνης, τόσο από αγωνιστικής αλλά και από οικονομικής πλευράς για την όλη ευρύτερη περιοχή”.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: