Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Έδεσσας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή

Την Τρίτη 5/12/2023 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Έδεσσας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή συνάντηση εργασίας μεταξύ τεχνικών κλιμακίων της εταιρείας ΕΛΤΕΡΓΑ Α.Ε., αναδόχου του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ» (OpenMall) και της εταιρείας HENGAS που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Έδεσσας, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Έδεσσας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προσπάθεια συντονισμού των εργασιών των δύο εταιρειών στα σημεία στα οποία χωρικά συμπίπτουν ώστε να μειωθούν κατά το δυνατόν η αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης και η όχληση στις δραστηριότητες των δημοτών και των παρακείμενων επιχειρήσεων.
Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε η εκατέρωθεν διάθεση συνεργασίας για το τμήμα των εργασιών που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του OpenMall με κοινό στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών.
Παράλληλα συμφωνήθηκε η σύντομη εκκίνηση της διαδικασίας των αιτήσεων σύνδεσης με το φυσικό αέριο για τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες και επιχειρήσεις ώστε να αποφευχθεί ο τραυματισμός των νέων πεζοδρομίων στις οδούς Μοναστηρίου και Εγνατίας.
Ο κ. Τσεπκεντζής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την κατανόηση των αναγκών των πολιτών και του εμπορικού κόσμου της πόλης, που οδήγησε στην εξεύρεση λύσεων για τη μείωση του χρονικού διαστήματος των αναγκαίων παρεμβάσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: