Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση ενημέρωσης για τα τρέχοντα εργασιακά θέματα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο εκδήλωση ενημέρωσης από το σωματείο μας (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΓΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΩΝ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ) για τρέχοντα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του κλάδου μας.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν βασικά θέματα της εργατικής νομοθεσίες όπως: προϋπηρεσία, τριετίες, κατώτατος μισθός, επιδόματα, ωράριο εργασίας, υπερωρίες, ψηφιακή κάρτα εργασίας, αμοιβή κατά τις Κυριακές και αργίες κ.α
Εισηγήτρια ήταν η Προϊστάμενη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Πέλλας κα Τρύφων Αργυρώ η όποια ανέλυσε με τον πλέον καλύτερο και κατανοητό τρόπο όλα τα παραπάνω θέματα αλλά απάντησε και σε ερωτήματα που τέθηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη. Η Διοίκηση του σωματείου την ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση της στην πρόσκληση.
Το σωματείο ενημερώνει τα μέλη ότι προγραμματίζει αντίστοιχες δράσεις στο επόμενο διάστημα και για άλλα θέματα όπως ασφαλιστικό, παροχές ΔΥΠΑ ,ΕΦΚΑ κ.α.
Καλούμε τα μέλη μας είναι κοντά στο σωματείο ώστε αυτό να μπορέσει να επιτύχει τους σκοπούς για τους οποίους αγωνίζεται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Από την Διοίκηση
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Σαλτσίδου Μάρθα Θεοδοσιάδου Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια: