Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας | Οι συμμετοχές των ποδοσφαιριστών την αγωνιστική περίοδο 2023-2024

Με το μεγάλο αριθμητικά ρόστερ των δηλωμένα λίγο έως πολύ, αλλά και τυπικά ενεργών αρχικά ποδοσφαιριστών, που με αναβολές, ματαιώσεις, ακυρώσεις και μετακινήσεις για διάφορους λόγους περιορίστηκε σε μικρότερο αριθμό και αναδιαμορφώθηκε με τις προσθεσοαφαιρέσεις και όχι μόνο μία φορά στην διάρκεια της χρονιάς, ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας κατέληξε με την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να έχει στις τάξεις του εικοσιοκτώ διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με την συνήθη καλώς ή κακώς «χαλαρότητα» της συντριπτικής πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών ομάδων.
Εικοσιεπτά ποδοσφαιριστές από τους εικοσιοκτώ, λιγότερο ή περισσότερο χρονικά, χρησιμοποιήθηκαν στους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Δύο εξ αυτών είχαν το απόλυτο των συμμετοχών, με τον έναν να είναι ο τερματοφύλακας, με την ιδιαιτερότητα της θέσης να του προσδίδει όπως και να το κάνουμε, ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων σε αριθμό συμμετοχών... Δεκαεπτά επίσης είχαν διψήφιο αριθμό συμμετοχών, σε σύνολο 26 αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου, σε κάποιους μάλιστα που ήρθαν στον σύλλογο λίγο ή αρκετά αργότερα από την έναρξη ή στα μέσα της επίσημης αγωνιστικής περιόδου, το σύνολο αυτό των αγώνων να περιορίζεται και ο αριθμός συμμετοχών να αποκτά μεγαλύτερη αξία. 
Σίγουρα, οι αυξημένες τιμωρίες και οι αρκετοί τραυματισμοί συγκριτικά τουλάχιστον με πιο πρόσφατες προηγούμενες χρονιές, εκτός όλων των άλλων αγωνιστικών επιπτώσεων, έπαιξαν το ρόλο τους και στον αριθμό συμμετοχών... Ας δούμε όμως τις συμμετοχές όλων των ποδοσφαιριστών την φετινή αγωνιστική περίοδο, με την επιφύλαξη μικρολαθών εκ παραδρομής στην καταμέτρηση (στην κεντρική φωτογραφία η 11άδα των περισσότερων συμμετοχών με το αντίστοιχο αύξοντα αριθμό):

Δεν υπάρχουν σχόλια: