Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

"Μερακλήδες" Χιλιανοί ετοιμάζονται για... πόρτα από το Copa America

Μπορεί όλη η Χιλή να ετοιμάζεται για... μάχη με την Ουρουγουάη την Τρίτη (22/6), όμως φαίνεται ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και λίγες ώρες πριν το σημαντικό παιχνίδι έκαναν... πάρτι στο ξενοδοχείο της ομάδας και μάλιστα με την παρουσία... γυναικών κάτι που τους βάζει με το ένα... πόδι εκτός Copa America.
Χιλή: Ένα τεράστια σκάνδαλο φαίνεται να βγαίνει στην επιφάνεια λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση των Χιλιανών με την Ουρουγουάη (22/6) για την συνέχεια του Copa America. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό έξι παίχτες της ομάδας έκαναν πάρτι με προσκεκλημένες γυναίκες, στο ξενοδοχείο Gran Hotel Odara, που έχει κατακλύσει η αποστολή.
Όπως έκανε γνωστό ο τεχνικός διευθυντής της Roja, Μασρτίν Λασάρτε κάνει σκέψεις να υποβάλλει την παραίτησή του, αλλά ταυτόχρονα να στείλει... σπίτι τους και τους έξι Χιλιανούς παίκτες. Φυσικά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, όμως η Marca αποκάλυψε ότι στο πάρτι συμμετείχαν βασικότατοι παίκτες και συγκεκριμένα οι Αρτούρο Βιδάλ, Γκάρι Μεδέλ, Πάμπλο Αράνγκις, Γκιγιέρμο Μαριπάν και Εδουάρδο Βάργκας.
Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που η Χιλή πρέπει να... λογοδοτήσει στην CONMEBOL, μιας και πριν λίγες μέρες η Ομοσπονδία διέταξε έρευνα για την είσοδο κομμωτή στο ξενοδοχείο για να κουρέψει τους Γκάρι Μεδέλ και Αρτούρο Βιδάλ.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: