Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Μουσική, θέατρο με σημαντικά ονόματα και σχήματα αλλά και εκδηλώσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, συνθέτουν το πρόγραμμα του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, το οποίο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την πανδημία, είναι σε εξέλιξη.
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Αθανάσιος Επιτροπάκης, επισημαίνει τα εξής: «Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας, επιστρέφουμε και συνεχίζουμε με πλούσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Πέλλας. Στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης που βιώσαμε και βιώνουμε με τον covid 19, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το φετινό μας καλοκαίρι, στοχεύουν στο να δώσουν έναν άλλο, διαφορετικό, αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητά μας. Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών -αλλά και σε άλλους χώρους στο Δήμο μας- η μουσική, το θέατρο, ο χορός, η παράδοση, οι παιδικές παραστάσεις, καλλιτέχνες και σχήματα, εναλλάσσονται και θα κάνουν ξεχωριστές τις καλοκαιρινές μας νύχτες (εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες), με εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις αλλά και σε όλες τις ηλικίες.
Σας καλούμε να απολαύσουμε μαζί όλες τις καλλιτεχνικές βραδιές, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο Ψυχαγωγία, Τέχνη και Πολιτισμό. Καλό καλοκαίρι…»
Να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις, για τις οποίες το κοινό θα ενημερώνεται με ξεχωριστά Δελτία Τύπου, θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και με όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων -το οποίο ενδεχομένως να δεχθεί τροποποιήσεις και προσθήκες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού- έχει ως εξής:










Δεν υπάρχουν σχόλια: