Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Κυβέρνηση τελάλης του Λάτση – Ο Άδ. Γεωργιάδης γιορτάζει το ξεπούλημα σε απευθείας σύνδεση από το Ελληνικό

Αυτός που θα δείτε στο βίντεο δεν είναι κάποιος τηλε-πωλητής που έχει προσλάβει ο Λάτσης για να διαφημίσει το μεγάλο ξεπούλημα του Ελληνικού. Είναι υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγκεκριμένα ο υπουργός Αναπτύξεως κι Επενδύσεων.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση στην ΕΡΤ για να πανηγυρίσει την παραχώρηση του Ελληνικού στον Λάτση.
Σε ένα απερίγραπτο σόου μας είπε, επί της ουσίας, ότι οφείλουμε να γιορτάσουμε την μεταβίβαση της Ελληνικό ΑΕ στη Lamda Development που υπεγράφη από τον ίδιο και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, την Παρασκευή.
Ο κύριος «τα λιγουρεύεστε» , με το γνωστό μέτρο που το διαπνέει, ζητωκραύγαζε: «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι εξαιρετικό».
Όταν θα βγούνε τα βίντεο με τα έργα από την εταιρεία, είχε πει λίγο πριν, «θα τρελαθείτε από το πόσο όμορφη δουλειά έχει γίνει».
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε αποκτήσει μαύρισμα στο Ελληνικό προωθώντας τις επενδύσεις του Λάτση.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που είχε κάνει μέχρι και φιέστα με μπουλντόζες στο Ελληνικό.
Σημείωση Ημεροδρόμου: Σας καλούμε, αφού δείτε το βίντεο με την κυβέρνηση-τελάλη του Λάτση που ακολουθεί, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα. Μετά την ανάγνωσή τους δεν θα έχετε, πια, καμία αμφιβολία περί του ακριβώς γιορτάζουν:
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: