Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΕΠΣΗ: Ο ποδοσφαιρικός χάρτης πάει για... extreme makeover

Τα απόνερα του κορωνοϊού θα κληθεί να αντιμετωπίσει το σύνολο των ομάδων της δύναμης της ΕΠΣΗ, με τον ποδοσφαιρικό χάρτη να οδεύει σε μεγάλο... extreme makeover.
Δεν είναι λίγες οι επιπτώσεις που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός σε όλη την χώρα, με το ένα χτύπημα να διαδέχεται το άλλο και το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό, απλά παρακολουθώντας το να συμβαίνει.
Φυσικά η δείνη του Covid-19 δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που όλα αυτά τα χρόνια από την κρίση και έπειτα ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης, πόσο μάλλον τώρα που ακόμα η κατάσταση και για τους επαγγελματίες κρέμονταν από μία κλωστή.
Παρά τις όποιες προσπάθειες που γίνονται από τις ομάδες, να γίνει όσο πιο ομαλά το επιτρέπουν οι συνθήκες, η επιστροφή στην κανονικότητα, τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο, καθώς όλο και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια περί αλλαγής του ποδοσφαιρικού χάρτη.
Ο κλοιός στενεύει για πολλούς συλλόγους του Ηρακλείου, που είτε θα δηλώσουν αδυναμία να συμμετάσχουν στην κατηγορία που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, είτε δεν θα δηλώσουν καν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.
Το μέλλον δεν φαίνεται ευοίωνο για μερίδα ομάδων και φυσικά από αυτές δεν λείπουν τα "μεγάλα" ονόματα που παρότι προσπαθούν να κρατηθούν στη "ζωή" δεν βρίσκουν ένα χέρι βοηθείας τις δύσκολες αυτές ώρες.
Από αυτό αναμένεται να επωφεληθούν σύλλογοι χαμηλότερων κατηγοριών, οι οποίοι πρόκειται να κάνουν την δική τους προσπάθεια, κατόπιν πρότασης της ΕΠΣΗ, καθώς θα πρέπει με κάποιον τρόπο να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων, ανά κατηγορία.
Ακόμα και ομάδες της Β ΕΠΣΗ, υπάρχει περίπτωση να κάνουν άλμα δύο κατηγοριών και να αγωνίζονται στο ανώτατο τη τάξει πρωτάθλημα της Ένωσης αλλά και το αντίθετο.
Όλα αυτά μας κάνουν να συμπεράνουμε πως η συνέχεια του καλοκαιριού, θα αναδείξει τεράστιες εκπλήξεις μέρα με τη μέρα και προφανώς ότι μέχρι και τη σέντρα του Σεπτεμβρίου, όλα μπορούν να αλλάξουν.
 
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: