Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ευθυμιάδης: θέλουν να βοηθήσουν τα σωματεία ή να τα διαλύσουν;

Ο πρόεδρος του Ελευθεριακού Ευθύμης Ευθυμιάδης με δηλώσεις του στη «Μ» αναφέρθηκε στην κατάσταση με το μητρώο και τα δελτία.
Αναλυτικά: «Είναι δυνατόν σωματεία που έχουν παίξει Δ’ Εθνική να μην έχουν μητρώο. Αυτές οι αποφάσεις από τη ΓΓΑ ταλαιπωρούν τους παράγοντες. Ακόμη και αυτή η κατάσταση με τα δελτία. Αυτοί θέλουν να βοηθήσουν τα σωματεία ή να τα διαλύσουν. Ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί; Από τους 20 παίκτες, αν πουν οι 15 ότι θέλουν να φύγουν που θα βρει παίκτες η ομάδα; Οσον αφορά την ομάδα του Ελευθεριακού γενική συνέλευση θα γίνει το επόμενο διάστημα για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο».
Προβληματισμός υπάρχει για τη συνέχεια και ο Ευθύμης Ευθυμιάδης επισημαίνει: «Πέρσι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών πήραμε 12 παίκτες και ούτε προπόνηση δεν έκαναν καθώς προέκυψε το λοκντάουν. Αν γίνει πάλι λοκντάουν; Λένε ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι παίκτες. Αν κάποιος δεν θέλει δεν θα παίξει μπάλα; ή αν πουν εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ότι δεν θέλουν να παίξουν με ανεμβολίαστους τι θα γίνει; Θεωρούσαμε ότι φέτος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Η ομάδα μπήκε μέσα για μέσα οικονομικά. Ούτε τα έξοδα για το ρεύμα δεν έβγαζε για να πληρώσει για τα γραφεία της. Ο Ελευ- θεριακός έχει 67 χρόνια ιστορίας και για πρώτη φορά δεν έβγαλε ημερολόγιο. Τα μαγαζιά ήταν κλειστά, είδαμε την κρίση και πόσο υπέφερε ο κόσμος. Θα κοιτούσε ο καθένας να αγοράσει ημερολόγιο; Θα κοιτούσε να σώσει την οικογένεια του». 
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: