Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Χρήστος Περκουλίδης: “Αν ήμουν διοίκηση της ΕΠΣΜ δεν θα κατέβαζα καμιά ομάδα στο πρωτάθλημα”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αμπελοκήπων και επικεφαλής της παράταξης Ανανεωτική Κίνηση Χρήστος Περκουλίδης δήλωσε τα εξής:
Φτάνει πια, γίναμε όλοι ειδήμονες και τα ξέρουμε όλα, αλλά μπαίνουμε σε αντιπαράθεση από τον καναπέ του σπιτιού μας ή από το καφενείο της γειτονιάς μας εκ του ασφαλούς. Είναι η ώρα να αποδείξουμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας ότι δεν είμαστε μόνο λόγια. Δεν φτάνει που μας ισοπέδωσαν κοινωνικά σπέρνωντας φόβο, ανασφάλεια, καχυποψία, ανεργία, φτώχεια, έρχεται τώρα και ένα εμβόλιο να μας διχάσει και να δημιουργήσει αντίπαλα στρατόπεδα. Κράτος χωρίς υποδομές στο σύστημα υγείας, χωρίς παιδεία, χωρίς κοινωνική μέριμνα, έρχεται να συρρικνώσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. “Τον επαγγελματικό δεν τον αγγίζει κανείς”. Το χόμπι μας, την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο θέλουνε να μας το στερήσουν. 
Κυβερνήσεις, Ομοσπονδία, Ενώσεις, μας κουνάτε το μαντήλι και μας αφήσατε να πολεμάμε μόνοι μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Απροετοίμαστοι, ανενημέρωτοι και χωρίς καμία οικονομική βοήθεια. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ήσασταν και είστε αδιάφοροι. 
ΝΑΙ στο μητρώο, ΝΑΙ στο νοικοκύρεμα, αλλά με άμεση οικονομική ενίσχυση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού-ΕΠΟ για όλα τα σωματεία. ΟΧΙ στην επανέκδοση των δελτίων από τα σωματεία. Το έξοδο αυτό να το αναλάβει η Ομοσπονδία – Ενώσεις. Κάλυψη των τεστ Covid-19 για όλη τη σεζόν, δωρεάν προς τα σωματεία. Αν δεν εισακουστούν οι αυτονόητες απαιτήσεις των σωματείων, εγώ προσωπικά αν ήμουν διοίκηση της ΕΠΣΜ δεν θα κατέβαζα καμιά ομάδα στο πρωτάθλημα. Ή ΟΛΕΣ Η ΚΑΜΙΑ. Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
 
Πηγή: goalpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: